excelmigrationservices.com

leovegas razzia 418

Kampen om talangerna är stenhård och det finns många olika förmåner att locka med. Det gäller att du inte missar det kanske viktigaste av allt för att vara en attraktiv arbetsgivare, nämligen tjänstepensionen som tryggar ”lönen efter karriären”. – För att du ska få snabb vård om du blir skadad eller sjuk har du tillgång till en vårdförsäkring. Att du kan få sjukvårdsrådgivning dygnet runt och är garanterad operation inom 20 dagar. – Vi vill inte att du ska behöva tänka på ekonomin om du blir långvarigt sjuk.

 • Att sätta hälsan i fokus på företaget är helt enkelt en lönsam investering.
 • Flexibilitet, frukost och pingisbord i all ära, men i tider som dessa är andra saker än viktigare att kunna lyfta fram för en attraktiv arbetsgivare.
 • Därför erbjuder Skandia dig och dina medarbetare en hel­täckande tjänstepension med extra fokus på hälsa.

Därför erbjuder Skandia dig och dina medarbetare en hel­täckande tjänstepension med extra fokus på hälsa. I kampen om att locka och behålla de bästa medarbetarna är det viktigt att kunna visa att man är en ansvarsfull och attraktiv medarbetare, konstaterar Skandias pensionsekonom Mattias Munter. – Vi vet att förebyggande arbete lönar sig för alla. Därför har vi väldigt låga trösklar för att man enkelt ska få hjälp i tid leovegasse.com.

Tillgång till hälsoexperter

– Varje månad betalar vi in hela x antal kronor till din tjänstepension. Den är en viktig del av din totala pension, som för många utgör 25–50 procent av den totala pensionen. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa.

Med den kostnadsfria hälsoförsäkringen har företagets medarbetare även tillgång till Skandias Hälsosluss, dit de kan vända sig för att tidigt få stöd och hjälp för att undvika sjukskrivning. Här jobbar psykologer, ergonomer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, yrkeslivsplanerare och hälso- och rehabvägledare med att ge hjälp och råd. Generellt är företag som har helheten med tjänstepension, hälsoförsäkring, vårdförsäkring och sjukförsäkring också friskare. Genom att arbeta förebyggande med hälsa tillsammans med sina kunder har Skandia de senaste 15 åren mer än halverat medarbetarnas sjuk­frånvaro och ökat företagens lönsamhet. Skandia vet att friska och trygga medarbetare skapar välmående företag.

Vad du ska göra med Leovegas bonusar

Därför är förebyggande hälsoarbete riktigt lönsamt för ditt företag

Ange ditt företags namn eller organisationsnummer för att hämta adressuppgifter. Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader.

 • – Vi vill inte att du ska behöva tänka på ekonomin om du blir långvarigt sjuk.
 • Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa.
 • För att kunna fatta rätt beslut och påverka din trygghet och pension ger vi dig tillgång till kostnadsfri pensionsrådgivning.
 • Den är en viktig del av din totala pension, som för många utgör 25–50 procent av den totala pensionen.
 • – Varje månad betalar vi in hela x antal kronor till din tjänstepension.

– När medarbetare mår bra ökar förutsättningarna för dem att göra bra ifrån sig. Att sätta hälsan i fokus på företaget är helt enkelt en lönsam investering. Många sjukskrivningar är helt onödiga och kan förhindras med förebyggande och smart hälsoarbete. Att vara utan nyckelmedarbetare en längre tid i väntan på vård kan vara förödande för både stora och små företag, säger han.

https://leovegasse.com/blog/hur-man-anvander-leovegas-kampanjkod-3/

Din karriär

Åtta av tio personer som kontaktar Skandias Hälsosluss gör det i förebyggande syfte, innan det gått för långt. Det ger oss möjlighet att fånga upp problemen i tid och förhindra kostsamma sjukskrivningar, säger Jonathan Unander-Scharin. Skandia har i många år arbetat med hälsa för att kunderna ska må bra. – En modern arbetsgivare med hållbar tillväxt i fokus behöver ta hand om sin viktigaste resurs – nämligen medarbetarna, säger Jonathan Unander-Scharin som är företagsrådgivare på Skandia. Arbetsgivare som erbjuder det kan både locka och behålla duktiga medarbetare.

Därför har vi en sjukförsäkring som börjar gälla efter 3 månaders sjukskrivning som kan ge dig upp till 90% av lönen. – Du kan välja hur tjänstepensionspengarna ska placeras, så att det passar hur aktiv du vill vara. För att kunna fatta rätt beslut och påverka din trygghet och pension ger vi dig tillgång till kostnadsfri pensionsrådgivning. – Vi erbjuder dig möjlighet att löneväxla till mer tjänstepension. Självklart guidar vi dig till hur det fungerar och ser över att det passar just din situation.

Mer från Di

– Och friskare företag är mer lönsamma företag, säger Jonathan Unander-Scharin. Som chef eller arbetsgivare är det vitalt att kunna rekrytera de bästa medarbetarna – och att få dem att vilja stanna. Flexibilitet, frukost och pingisbord i all ära, men i tider som dessa är andra saker än viktigare att kunna lyfta fram för en attraktiv arbetsgivare. För att anmäla dig till det här nyhetsbrevet behöver du vara prenumerant. Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl.

 • Skandia vet att friska och trygga medarbetare skapar välmående företag.
 • Skandia har i många år arbetat med hälsa för att kunderna ska må bra.
 • – Och friskare företag är mer lönsamma företag, säger Jonathan Unander-Scharin.
 • Kampen om talangerna är stenhård och det finns många olika förmåner att locka med.
 • Generellt är företag som har helheten med tjänstepension, hälsoförsäkring, vårdförsäkring och sjukförsäkring också friskare.

Leave A Comment